Тест «Чим хата багата, тим і гостям рада, або Що їли запорожці»
Україна, Дніпропетровська область
Кулінарні традиції Придніпров’я почали формуватися ще за часів запорожців. Козацької кухня – це неоціненний здобуток, яким можна пишатися.
Кухня народів, які населяли територію Дніпропетровщини, складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями. Цей тест допоможе згадати особливості страв, які готували наші предки ще за часів Запорозької Січі і, можливо, спонукає Вас до кулінарних експериментів. Наскільки добре Ви знаєте, як харчувалися запорожці? Перевірмо!
Тетяна Глоба
Створено: 04.09.2019
Редакція від 14.09.2020
Редакція від 14.09.2020